Koffiemachines

Koffiemachines zijn erg belangrijk voor een goede smaak. Een goed ingestelde koffiemachine zorgt ervoor dat de smaak van de koffie optimaal tot zijn recht komt. DailyBeans levert alleen machines die hiertoe mogelijkheid bieden.

Koffiemachines voor op kantoor

DailyBeans levert koffiemachines van o.a. Rheavendors, Etna en Aequator. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Jura koffiemachines. Wij begeleiden u graag bij het maken van een juiste keuze. Samen kijken we naar het verwachte aantal consumpties, gewenste consumpties, gebruikersgemak, gewenste uitstraling en onderhoudsgemak. Wilt u werken met een pasjes systeem of munten? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Neem geheel vrijblijvend contact op voor advies.

Koffiemachines voor de Horeca

Bij de keuze voor een koffiemachine in de horeca gelden dezelfde criteria als bij koffieautomaten op kantoor. Bijkomend criteria voor de horeca is afhankelijk of u werkt met getrainde barista’s of niet.  Zo kunt u kiezen voor een volautomaat of een filterdragermachine (pistonmachine). DailyBeans levert diverse merken filterdragermachines. Informeer naar de mogelijkheden.

Refurbished / gebruikte koffiemachines

Op verzoek kunnen wij refurbished of gebruikte koffiemachines leveren voor zowel kantoor als de horeca. De koffiemachines worden geheel gereviseerd geleverd en ingesteld op de locatie. U kunt rekenen op een goedwerkende machine voor een aanzienlijk lagere aanschafprijs mét garantie.  DailyBeans beschikt over een groot netwerk van machineleveranciers, dus informeer gerust naar de mogelijkheden of vrijblijvend advies.

Plaatsen van koffiemachine

Om de kwaliteit van de smaak te kunnen waarborgen, komen wij altijd langs om de koffiemachine af te stellen bij plaatsing. Uiteraard in samenspraak met u en uw werknemers. Ook nemen wij de tijd om uw medewerker uit te leggen hoe de machine het best kan worden schoongemaakt en welke middelen daarvoor nodig zijn. Juist en tijdig onderhoud verlengt de levensduur van een machine aanzienlijk.

Onderhoudscontracten koffiemachines

Bij het afnemen van een koffiemachine van DailyBeans raden wij aan een onderhoudscontract af te nemen. Wij werken hiervoor met verschillende partijen samen, afhankelijk van de regio.  Met een onderhoudscontract waarborgt u continuïteit en kwaliteit van smaak.  Uiteraard zijn er verschillende contractvormen beschikbaar waar we u graag verder over informeren.

Financieren koffiemachines

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het financieren van een koffiemachine, zowel nieuw als refurbished. Wij werken hiervoor samen met een financieringsmaatschappij. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies.