Koffiebeleving op het werk

Koffie drinken betekent voor ons veel meer dan alleen smaak of een wandeling naar de koffieautomaat en terug. Wij zien koffie drinken als een ritueel om tijd te nemen voor bezinning en rust en anderzijds om een creatieve omgeving te bieden waarin ideeën tot leven kunnen komen.
Ons doel is om medewerkers met koffie en thee te ondersteunen in het proces om het beste uit zichzelf te halen en daarmee ook uit uw organisatie. De mogelijkheden leggen wij hieronder uit.

Implementeren koffieconcept op de werkvloer

Wij werken graag met organisaties samen die aan de slag willen met het creëren van de ultieme koffiebeleving op de werkvloer. Een warm welkom bij de entree met een heerlijk kopje koffie draagt bij aan het achterlaten van een positieve beleving. Daarnaast nodigt een goed ingerichte koffiecorner uit om in een ontspannen elkaar te treffen voor een afspraak of vergadering.
Elementen die van belang zijn bij het inrichten van een koffiecorner hangen geheel af van de wensen van de organisatie. Wilt u dat medewerkers zelf een kopje koffie kunnen pakken, dan is er een andere inrichting nodig dan wanneer u een koffiecorner wilt inrichten waar barista’s de mooiste en lekkerste creaties maken.  Denk aan ander type machines, trainen van personeel, onderhoud van machines, maar ook aan het gebruik van ingrediënten. Het gebruik van verse melk is niet in alle gevallen de beste keuze bijvoorbeeld.

Nieuwsgierig naar welke ingrediënten en stappen nodig zijn om een succesvolle koffiecorner of pantry in te richten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Inrichten van een pantry

Heeft u geen behoefte aan een koffiecorner, dan kan met het inrichten van een pantry een mooi alternatief worden geboden. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Wij zijn o.a. dealer van Jura, Rheavendors en Aequator. Mocht een ander apparaat beter passen, dan kunnen wij die ook leveren en plaatsen. Daarnaast beschikt DailyBeans over een uitgebreid netwerk op het gebied van refurbished/tweedehands koffieautomaten.

U heeft al een machine

Wij hebben koffie voor elk type machine. Of u nu gaat om freshbrew, koffiebonen of vriesdroog koffie, DailyBeans heeft het. Ook topping, thee, suiker en melk kunt u eenvoudig en snel online bij ons bestellen. Private label behoort ook tot de mogelijkheden.
Omdat naast de kwaliteit van de koffie ook de afstelling van de machine een belangrijke factor vormt bij de smaakbeleving, komen we de eerste keer even langs bij u. In overleg met u kunnen we zo de gewenste smaak bepalen.

Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog uw login code aan en bestel (h)eerlijke koffie voor op het werk.